Eli's Style

Een nieuwe plek

Verhuizen of verbouwen is altijd spannend. Sommige mensen vinden het te gek, anderen hebben een hekel aan de stress die erbij komt kijken. Maar of je nou van je kleine studentenkamertje naar een echte studio met eigen keuken of badkamer bent verhuist, of je oude keuken er uit gesloopt en er nu een gloednieuwe nieuwe voor terug hebt, als je het fijne eindresultaat ziet ben je het gedoe eromheen zo weer vergeten.

Tijd voor koffie

In je nieuwe keuken wil je natuurlijk ook de beste koffiemachine hebben staan. Koffie is voor veel mensen erg belangrijk en zorgt voor het beste begin van de dag. Je kunt je koffie natuurlijk iedere dag onderweg naar je werk halen, of bij je dagelijkse wandelingetje door het park, maar het is fijn om ook thuis lekkere koffie te kunnen zetten. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Je kunt lekker old school aan de slag met een filterkoffie apparaat, dat is vooral handig als je voor veel mensen tegelijk koffie wil zetten. Ben je in je eentje of met zijn tweeën? Dan kun je ook met een french press of met een perculator op je fornuis je dagelijkse bakkie pleur bereiden. Of je besteedt de boel echt helemaal uit, en laat een machine het werk voor je doen.

Hoe kies ik een machine?

Er zijn ook talloze professionele koffiemachines, dus het is begrijpelijk dat als je wil gaan kiezen, je door de bomen het bos niet meer ziet. Zorg er daarom voor dat je weet wat je nodig hebt. Drink je alleen ‘s ochtends koffie, of de hele dag door? En is het voor 1 of 2 personen, of voor een heel kantoor of een dorstig studentenhuis? En wil je gewoon zwarte koffie, of drink je liever een latte of een lekkere cappuccino? Voor iedere voorkeur is er een andere machine die beter past. Op internet is een hoop te vinden over wat voor machines er allemaal zijn, maar je kunt je ook in de winkel met een kopje koffie erbij laten adviseren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.