Seizoenstrends

Een zomerse look met Bohemian armbandjes

 

Met Bohemian armbandjes kun je op een vrij gemakkelijke manier je look een zomerse, vrolijke uitstraling geven. Bohemian armbandjes zijn perfect te combineren met elke stijl. Door het dragen van zo’n armband kun je zelfs een saai broekpak toch je eigen draai geven. Bohemian sieraden zijn vooral sieraden die jou, als drager, een fijn gevoel geven. Want als je je fijn voelt, straal je dat ook uit.

Bohomian stijl

De betekenis van Bohemian, ook wel boho genoemd, is eenvoudig en ingewikkeld. Boho is gebaseerd op de hippies uit de jaren ’70. Voor sommigen is het leuk voor soms, voor anderen is het een levensstijl. De kenmerken van een boho zijn bijvoorbeeld het een willen zijn met de natuur en lopen daarom vaak op blote voeten. Ook houden ze van kleurrijke, losse kleding, natuurlijke producten en ze houden bovenal veel van sieraden.

Boho sieraden

Boho sieraden zijn sierlijk maar aanwezig. Een boho sieraad springt vaak direct in het oog. Om het toch niet te opvallend te maken kun je het houden bij één armband. Om het juist wel in het oog te laten springen kun je diverse sieraden met elkaar combineren. Je kunt kettingen dragen in verschillende lengtes, gecombineerd met een paar oorbellen en bijpassende ringen en armbanden.

Ibiza stijl

Een bekende Boho stijl is de Ibiza stijl. Deze stijl staat bekend om zijn sprekende kleuren, speelsheid en details zoals bedeltjes. Deze bedeltjes kunnen van alles zijn, zoals zilveren bedeltjes, schelpen of munten. Op deze manier kun je je ibiza-look helemaal afmaken.

Producten

In de boho-leefstijl wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten. De sieraden worden dus nooit van plastic gemaakt maar bijvoorbeeld van zilver, stof, leer of touw. Met touw kun je namelijk hele leuke dingen doen zoals knopen, vlechten of macramé. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van edelstenen. Deze geven de drager positieve energie en zorgen voor een prachtige uitstraling.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *