Laatste trends

Haren laten knippen bij barbier Schiedam

Als je hoognodig weer een knipbeurt nodig hebt kan je langsgaan bij barbier Schiedam. Hier werken veel professionele kappers die je vast en zeker kunnen helpen met een knipbeurt die bij jou past. De meeste kappers bieden sowieso de standaard knipbeurten en behandelingen aan. Een kapper knipt je haar wat korter, waardoor het haar gezonder blijft en weer mooi in model zit. Per haarsoort is er een verschillende behandeling nodig. Het ene haar is dikker dan het andere haar. Bij een barbier weten ze precies welke behandeling bij jouw haarsoort past. Door naar een barbier te gaan weet je dus zeker dat je haar de juiste behandeling krijgt.

Knippen

De meest voor de hand liggende behandeling bij een barbier is om je haar te laten knippen. Eens in de zoveel tijd moet je haar worden geknipt zodat de lengte weer netjes is en het haar gezond blijft. Als het haar te lang niet wordt geknipt gaan de haarpunten splijten en is het haar ‘dood’. Door deze gespleten haarpunten er ruim af te knippen, blijft het haar sterk en gezond. Zo behoudt het kapsel ook meer volume en textuur. Het haar kan in verschillende modellen worden geknipt en gestijld.

Trimmen

Een andere bekende behandeling die je bij de barbier kan laten doen is om het haar te laten trimmen. Wanneer het haar geknipt wordt, worden er bepaalde plukken korter gemaakt. Dit is bij de mannen vaak niet voldoende. Wanneer het haar aan de zijkant of achterkant geleidelijk in lengte moet overgaan van kort aan de onderkant, naar lang aan de bovenkant, kan dit worden gerealiseerd met behulp van een trimapparaat. Dit is een soort scheermesje dat op en neer trilt, waardoor het haar wordt afgesneden op korte lengtes. Dit trimapparaat kan op verschillende lengtes worden ingesteld, waardoor je een mooie overloop kan creëren. Zo voorkom je grote inhammen en duidelijke lijnen, en loopt alles netjes en soepel over. Deze behandeling is vooral populair bij de mannen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.