Laatste trends

Hip trouwpak

De trend op dit moment zijn groene trouwpakken. De afgelopen tijd waren het vooral blauwe trouwpakken, maar deze kleur is nu dus veranderd naar groen. Maar een groen pak, waarom zou je dat willen?

Groen trouwpak

Uiteraard heeft een groen trouwpak geen fel gifgroene kleur. Nee, je kunt kiezen voor een subtiele, of minder subtiele, kleur groen. Je hebt de keuze uit donkergroen, wat bijvoorbeeld mooi is als je in de winter trouwt. Dat geeft een wat warmer gevoel, helemaal als je het pak van wol laat maken. Maar trouw je in de zomer? Dan kan een wat lichter groen trouwpak ideaal zijn voor jou. Je kunt dan kiezen voor linnen of cashmere.

Persoonlijk

Uiteraard is een trouwpak erg persoonlijk. Bij de meeste herenzaken werken mensen met verstand van zaken. Zij kunnen jou het best helpen met welke kleur groen het best past in jouw situatie. Een klassieke bruiloft vraagt bijvoorbeeld om een ander soort groen en materiaal dan een strandbruiloft. Verder kun je het pak persoonlijke tintjes geven. Bijvoorbeeld door manchetknopen, of een bepaald overhemd met stropdas. Of heb je liever een strik? Ook daar kan het personeel van een herenzaak jou bij helpen.

Op maat of uit de collectie?

Het is wel aan te raden om, wellicht voor een keer in je leven, het pak op maat te laten maken. Dan kan er goed rekening worden gehouden met jouw postuur, en kun je eventuele onzekerheden wat beter laten verhullen. Het pak zit dan, simpelweg, perfect. Je kunt dan ook kiezen voor extra opties, zoals bandplooien of omslagen. Het op maat laten maken is uiteraard prijziger dan wanneer je een pak uit de collectie koopt. Als je een niet al te ingewikkeld postuur hebt, kun je hier ook voor kiezen.

Wie staat een groen pak?

Iedereen! Er zijn zoveel verschillende soorten groen, er zit altijd een groen tussen welke jou staat. Heb je donker haar en donkere ogen? Dan zal een donkergroen jou mooi staan. Heb je felblauwe ogen? Dan zal een lichtgroene kleur jou mooi staan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.