Eli's Style

Last van verveling? Ga cursussen volgen!  

We zitten inmiddels ongeveer een jaar thuis. Voor de een is het een hectisch jaar geweest, maar voor de ander een jaar van verveling. En niet alleen in de coronacrisis vervelen we ons. Verveling komt veel vaker voor, bijvoorbeeld tijdens vakanties of als het slecht weer is. Maar hoe pak je die verveling dan aan? Nou, heel eenvoudig: volg een cursus!  

Volg een taalcursus 

Een taalcursus is al-tijd handig. Je kunt bijvoorbeeld een geheel nieuwe taal leren, zoals Spaans of Italiaans. Misschien heb je altijd al gedroomd van een vloeiend gesprek met de locals op vakantie in Spanje of Italië. Dan is dit je kans! Maar je kunt ook nóg beter worden in een taal die je al beheerst. Een veel gewaardeerde cursus is bijvoorbeeld een Cambridge Engels cursus. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar versterkt bovendien gelijk je CV en je kansen op de arbeidsmarkt. Cambridge Engels, ook wel Business Engels, komt namelijk in bijna elke organisatie wel van pas. Of het nu een internationale organisatie is, of ter verbetering van de samenwerking met externe buitenlandse partijen. Het verbeteren van je Engels is altijd de moeite waard.  

Bespeel een nieuw instrument  

Op zoek naar een leuke hobby? Dan is dit voor jou misschien wel hét moment om een muziekinstrument te leren bespelen. Het voordeel van deze tijd is dat je alles laagdrempelig kunt leren via cursussen op het internet. Maar ook sociale media als YouTube en TikToK helpen je op weg. Begin gewoon met een goedkoper basisinstrument en wie weet schuilt er in jou wel een bijzonder talentvolle muzikant!  

Volg een andere creatieve cursus  

Altijd al kunstenaar willen worden? Een passie voor fotografie, maar zijn je foto’s meestal overbelicht en wazig? Of wil je altijd al weten hoe je je kinderen kunt natekenen of photoshoppen op een mooie achtergrond? Je kunt het allemaal leren met een creatieve online cursus. Dit is niet alleen leuk voor nu, maar je hebt er ook op latere leeftijd nog profijt van.  
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.