Laatste trends

Warmtewerende raamfolie houdt de warmte buiten 

Raamfolie is een laagdrempelige manier om het binnenklimaat te verbeteren. Niet alleen voor kantoren, ook voor woningen kan raamfolie een uitkomst bieden. Met warmtewerend raamfolie houdt een pand of huis de warmte beter buiten de deur. In deze blog lees je waarom warmtewerende raamfolie een slimme keuze is. 

Waarom warmtewerende raamfolie

Niet alle huizen en panden hebben ramen die de warmte goed buitenhouden. Raamfolie biedt een laagdrempelige oplossing en is dus eenvoudig aan te brengen op de ramen. Via de ramen komt veel zonlicht binnen en een ruimte kan daardoor erg warm worden. Sommige ruimtes hebben veel glas en dat ziet er zeker mooi uit, maar het kan erg heet worden als de zon erop komt te staan. Om dit te verbeteren biedt warmtewerende raamfolie een perfecte uitkomst en is doeltreffend. Je kunt er ook voor kiezen om net dat ene raam te laten bedekken met raamfolie waar je last van hebt in de zomer. Op deze manier houd je het iets beter uit zodra de zon doorkomt. 

De voordelen van warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie is niet hoog in de kosten in vergelijking tot nieuwe ramen. De folie kan gewoon aangebracht worden over de bestaande ramen. Doordat de warmte beter wordt buiten gehouden kan de airconditioning een tikje lager in de zomer. Warmtewerende raamfolie kun je dus zien als een investering. Ook visueel is warmtewerende raamfolie een plezier aan het oog. Als de raamfolie goed is aangebracht werkt het meteen en het is tevens een duurzame oplossing.  

Voor wie warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie is geschikt voor veel soorten ramen van verschillende afmetingen in allerlei soorten gebouwen. Warmtewerende raamfolie kan aangebracht worden op de ramen van een woonhuis, maar ook grote bedrijfspanden. De warmtewerende raamfolie zal in alle gevallen de warmte buitenhouden. Ook voor oude gebouwen is dit een goede oplossing. Ruimtes met veel glas hoeven dus niet te betekenen dat de warmte niet goed wordt buiten gehouden. Raamfolie is een slimme keus en je levert niet in op het uiterlijk van je woning of pand. 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.