Eli's Style

Wat moet ik aan?

Sta jij dagelijks in paniek voor je kledingkast of voor je spiegel, omdat je niet weet wat je aanmoet? Je bent vast niet de enige. Het is ook best lastig om elke dag weer iets leuks en comfortabels bij elkaar te verzinnen, zeker wanneer er van je verwacht wordt dat je niet twee dagen achter elkaar dezelfde outfit aan hebt. Je kunt natuurlijk besluiten om je van dat laatste niks aan te trekken, maar daar moet je wel stevig voor in je schoenen staan. Wat je ook kan doen, is je outfit opfluffen met kleine details en leuke accessoires

Fleur het op

Met wat aparte sieraden erbij knapt iedere outfit op, en zie je er elke keer weer uniek uit. En met apart bedoelen we natuurlijk niet dat het er echt raar uit moet zien, maar gewoon een beetje anders dan je gewend bent of dan je verwacht. Net een andere kleur of een andere vorm dan wat er hip is, maar wel iets wat goed bij jou en je persoonlijkheid past. Je moet je er zelf immers ook comfortabel bij voelen! Want als je je niet prettig voelt in je eigen kleding, ziet iedereen dat aan je, dat straal je uit. 

Wees jezelf

Eigenlijk is dat het allerbelangrijkste: je uitstraling. Dat je je zelf fijn voelt bij hoe je er uit ziet, en dat iedereen aan je kunt zien dat je goed in je vel zit. Je hoeft dus helemaal niet die hele dure schoenen of die hippe jas te hebben, want je bent al goed van jezelf. Kies liever voor iets wat heel goed bij jou past en waarin je uitstraalt: Hier ben ik! Dat is een stuk beter dan met gebogen hoofd in de nieuwste mode rondlopen. Als iets niet lekker zit of past, dan wordt het nooit mooi. Dat klinkt misschien een beetje negatief, maar je moet het juist positief bekijken. Je hebt jezelf al, en je kiest verder alleen maar leuke, unieke dingen die precies bij jou passen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *